NAVEGACIÓ
XARXES SOCIALS
ADREÇA C/Cervantes, 50, 2n 2a 08191 Rubí - Barcelona
CONTACTE e: info@nuriagarriga.com t: +34 93 699 72 90 m: +34 616 42 87 63 Horari per demanar informació: De dilluns a divendres de 17 a 20h Juliol: de dimarts a dijous 17-20h Tancat per vacances: de l’última setmana de juliol fins la primera de setembre.
   
EQUIP DOCENT Els millors professionals del món artístic disponibles per a tu
NÚRIA GARRIGA Núria Garriga és professora de piano, guitarra i llenguatge, a l’hora que també dirigeix l’escola. Va començar els seus estudis de piano i llenguatge a l'edat de 4 anys amb la seva mare, que també era pianista, a l'escola Maria Canals. Va fer el seu primer exàmen davant d'un jurat als 6 anys, obtenint el seu primer excel·lent. Als 17 anys finalitza els seus estudis de piano de grau professional, llenguatge, harmonia, acústica, anàlisi musical i música de cambra, i entra al Conservatori Superior del Liceu on cursa estudis de piano amb el mestre Cecilio Tieles, anàlisi musical i harmonia amb Víctor Soler i música de cambra amb Evelio Tieles. A l'edat de 12 anys comença els seus estudis de guitarra clàssica amb la concertista de guitarra Renata Tarragó, qui la presenta al concert de Benicàssim com a una de les seves millors alumnes. Als 15 anys guanya el segon premi de guitarra al Concurs Internacional de Música Maria Canals. Obté el títol professional amb el mestre i catedràtic de guitarra J. F. Garrido i pedagogia de la guitarra. Rep classes pedagògiques d'interpretació de música contemporània amb el guitarrista i compositor Jaume Torrent i finalitza els cursos superiors amb el professor i concertista de guitarra Guillem Pérez Quer. Va cursar quatre cursos d'història de l'art, de la cultura i estètica universal amb la professora de la Universitat Autònoma i del Conservatori Superior del Liceu Montserrat Garriga, obtenint la qualificació d'excel·lent. Estudia composició, contrapunt i direcció d'orquestra amb el professor David López, interpretació i composició amb Carles Guinovart, pedagogia pianística amb Benjamí Santacana, tècnica pianística amb Jean Pierre i anàlisi musical.
ELOI RASO L’Eloi Raso és el professor de baix de la secció Escola de Rock Sunday Mood. Compta amb una extensa formació musical en baix, interpretació i composició a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori Superior del Liceu. S’ha format de la mà de reconeguts professionals del món de la música com Marc Copland, John Abercrombie, Tigran Hamasyan, Ignasi Zamora, David Mengual, Marco Mezquida, Chucho Valdés, Giulia Valle, Bela Fleck, Llibert Fortuny o Jaume Llombart.  Abans d’accedir als estudis superiors, va començar la seva carrera formativa a la nostra Escola de Música Núria Garriga, el que suposa un orgull per al nostre centre poder veure com progressen els nostres alumes. A la mateixa vegada que estudia, comença també la seva carrera professional, convertint-se en el baixista del cantautor català Roger Margarit. Posteriorment, comença a liderar projectes personals, com el duet amb la pianista mexicana Itzel Ramos o la banda The Angry Spirits, de la qual n’és el líder i compositor. El projecte més ambiciós és l’agrupació Arthodeel Ahmadaseel, on és el baixisa, una formació que defensa una fusió de diversos estils musicals europeus amb el folklore de Síria. La seva vocació com a docent comença al 2013, i durant aquest periode ha impartir classes de piano, solfeig, teoria musical, cant coral, sensibilització i baix.
MARINA CASTILLO La Marina Castillo és professora de piano i de sensibilització i iniciació a la música per a aquells alumnes més petits de l’escola. Ja compta amb experiència docent amb nens de 3 anys. Va ser alumna de l’Escola de Música Núria Garriga, quan la pròpia Núria Garriga la va preparar per a la realització de les proves d’accés a 5è de Grau Professional de piano al Conservatori Superior de Música El Liceu. Actualment compta amb el títol de Grau Professional i es prepara per a realitzar les proves d’accés al Grau Superior. Al Conservatori va cursar estudis de piano amb el professor Benjamí Santacana, harmonia i anàlisi amb Víctor Solé, música de cambra amb Mari Carmen García, cor amb Ricard Oliver, educació corporal amb Anna Ollet, acompanyament amb Francesc Gener i introducció al jazz amb Paco Salas. De fet, el seu segon instrument és el saxo, del qual compta amb el Grau Bàsic d’aquest instrument i completa perfectament els seus estudis de clàssic de piano. A més dels estudis musicals, és llicenciada en Filologia Catalana i Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona.
NOELIA ANDRÉS La Noelia Andrés és la professora de cant, vocal coaching i coral. Posseeix una àmplia experiència en la docència del cant i de la tècnica vocal, doblatge i creació de personatges amb la veu. A la seva vegada, la seva formació musical travessa diversos àmbits i escoles reconegudes. S’ha format en cant clàssic a la Masa Coral de Madrid i al Taller de Músics (UPC) de Barcelona, així com també va cursar la Titulació Superior de Música per Impartir Docència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Altres camps d’educació musical inclouen l’improvització vocal, jazz, voice craft, patologies i diagnòstic de la veu, lesions dels plegaments vocals, reeducació de la veu, logopedia, personatges de veu i dicció per al doblatge. Tots aquests coneixements tan amplis i exhaustius són els que la Noelia ensenya als seus alumnes amb la seva vocació com a docent. La seva carrera a l’escena musical també passa per actuacions al Palau de la Música, al Festival de Jazz de València o l’Escola de Doblatge de Barcelona.
ADAM KAUF Adam Kauf és professor de guitarra i baix. Té la llicenciatura superior de música pel Conservatori Superior de Música El Liceu, en guitarra elèctrica sota els estils de blues, jazz i rock. Als 9 anys inicia la seva formació musical al Conservatori Municipal de Sant Cugat amb la guitarra clàssica. Més interessat en la música moderna, canvia poc després a la guitarra elèctrica, i prosegueix els seus estudis, primer com a autodidacta, i després a les escoles Blue Train de Sabadell i Taller de Músics de Barcelona, amb els professors Xavi Prats i Riqui Sabatés, entre altres. Format principalment en estils com el Blues, el Rock i el Jazz, decideix ampliar el seu bagatge musical mudant-se a La Havana, Cuba, per iniciar-se en els ritmes llatins, i acaba graduant-se en el Conservatorio Amadeo Roldán com a instrumentista de Tres Cubà. De nou a Barcelona, dirigeix orquestres de ball i de música tradicional cubana. Actualment composa, imparteix classes de guitarra moderna, baix elèctric, harmonia i llenguatge musical a l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga. Ha participat en nombroses bandes així com en orquestres de ball entre les quals destaquen el grup cubà de Rock GENS, amb qui ha tocat en directe a les principals sales de La Havana; i el projecte de Rock llatí CLAVE de SUR, amb qui ha enregistrat el primer disc del conjunt. Adam Kauf ha actuat a la televisió amb diferents agrupacions tant a Cuba (Cubavisión, TeleRebelde) com a Espanya (BTV, CityTV).

EQUIP DOCENT

NATALIYA KUZNETSOVA La Nataliya Kuznetsova ve directament des de Rússia per a convertir-se en la professora de violí de l’escola. També está especialitzada en llenguatge musical, saxofon i piano. Compta amb més de 20 anys d’experiència a les aules com a professora de música, una autèntica vocació docent. La seva formació musical passa per l’universitat, en escoles de gran prestigi internacional i amb professors reconeguts i guardonats amb nombrosos premis de música. Va finalitzar els seus estudis de Tècnica de les Ensenyances Professionals de Música en l’especialitat de Violi, cursats al Conservatori de Música Sergéy Rachmaninov de Tambov (Rússia), i posteriorment va cursar el Títol Superior de Música, especialitat de Pedagogia a l’Universitat Estatal de G. Derzhavin de Tambov (Rússia). Complementari a la seva formació, també ha cursat estudis especialitzats d’Improvització com a Sistema Pedagògic al Conservatori Superior de Música de Castilla y León, i la Formació de Professorat al Conservatori Superior de Música del Liceu. En aquest camí formatiu, ha coincidit amb professors de la talla de, entre altres, Dagmara Ivanova (People’s Artists of Soviet Union), Alexey Bruni (guanyadror del Paganini and Thibaud International Violin Competition), Pavel Vernikov (guanyador del Concurs Internacional de Múnich i gran premi Vittorio Gui de Florencia), Corrado Bolsi (professor del Conservatori Real de Bèlgica i director del Departament de Corda del Conservatori Superior del Liceu), o Svetlana Makarova (professora de l’Haute École de la Musique de Lausanne). Durant els seus anys de contínua formació com a músic i professora, ha sigut membre de múltiples formacions orquestrals i musicals a Rússia, Alemanya i Espanya, i ha sigut professora particular i en diversos centres formatius especialitzant-se en cursos d’Iniciació a la Música. Tal és així, que la Nataliya ha desenvolupat un mètode propi patentat d’ensenyança del llenguatge musical per nens, on combina diverses tècniques pedagògiques amb noves tecnologies. A la seva llarga trajectòria musical, se li suma el seu Primer Premi al Concurs de Corda del Conservatori de Música Sergéy Rachmaninov de Tambov, Rússia.
TONI CATALÀ En Toni Català és professor de guitarra clàssica i elèctrica. Els seus inicis amb el món de la música comencen als 6 anys a la Casa de Cultura de Sant Cugat, on comença amb el taller musical “Triangle”, a càrrec del professor Martí Marín. Segueix els seus estudis musicals a l’Escola Municipal Victòria dels Àngels, on comença a cursar guitarra clàssica amb l’edat de 9 anys. Al cap de 3 anys, el seu padrí li regala una guitarra elèctrica i un amplificador, i passa a cursar estudis de guitarra elèctrica a l’Espai Jove de la Casa de Cultura de Sant Cugat, amb el professor Eduard Jordan. Els anys posteriors va continuar autodidàcticament fins a reprendre les classes amb els professors Oriol Saltor i Pep Lluís Guardiola. Al 2005 obté el títol de Grau Professional de Guitarra a l’Aula de Jazz i Música Moderna al Conservatori Liceu. Durant la seva formació al conservatori, va tenir els professors Miguel Pino, David Muñoz (Gnaposs, Els Pets), Bartolomeo Barenghi, Dave Mitchell i Pep Mateu, entre d’altres. Entre els seus estils més influents, destaquen el Rock, el Metal progressiu, el Jazz i el Latino. Ha sigut membre de diverses bandes, destacant Bromuro, una formació pròpia de Heavy Metal, Apollo Flytrap, Zed Neroid, el grup de versions Los Mejores, ABBA Revival i Boney M (amb els cantants originals). Actualment toca a El Toubab (Jaume Blanc). Des del 2013 és productor musical a l’estudi de gravació SOIART, conjuntament amb l’enginyer de so Marc Solà, i Jordi Fernàndez, on realitza produccions musicals com a guitarrista de sessió i tècnic de so per a vàries formacions musicals, entre les quals destaquen David Sánchez y los Reparadores (àlbum Golpes, 2015) i El Toubab (Sonido de Monedas, 2015; Vivir la Vida, 2018). Per altra banda, també produeix maquetes i discs d’estudi per a bandes i artistes de caire nacional.
NAVEGACIÓ
XARXES SOCIALS
ADREÇA C/Cervantes, 50, 2n 2a 08191 Rubí - Barcelona
CONTACTE email: info@nuriagarriga.com t: +34 93 699 72 90 m: +34 616 42 87 63 Horari d’informació: De dilluns a divendres de 17 a 20h
   
ADAM KAUF Adam Kauf és professor de guitarra i baix. Té la llicenciatura superior de música pel Conservatori Superior de Música El Liceu, en guitarra elèctrica sota els estils de blues, jazz i rock. Als 9 anys inicia la seva formació musical al Conservatori Municipal de Sant Cugat amb la guitarra clàssica. Més interessat en la música moderna, canvia poc després a la guitarra elèctrica, i prosegueix els seus estudis, primer com a autodidacta, i després a les escoles Blue Train de Sabadell i Taller de Músics de Barcelona, amb els professors Xavi Prats i Riqui Sabatés, entre altres. Format principalment en estils com el Blues, el Rock i el Jazz, decideix ampliar el seu bagatge musical mudant-se a La Havana, Cuba, per iniciar-se en els ritmes llatins, i acaba graduant-se en el Conservatorio Amadeo Roldán com a instrumentista de Tres Cubà. De nou a Barcelona, dirigeix orquestres de ball i de música tradicional cubana. Actualment composa, imparteix classes de guitarra moderna, baix elèctric, harmonia i llenguatge musical a l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga. Ha participat en nombroses bandes així com en orquestres de ball entre les quals destaquen el grup cubà de Rock GENS, amb qui ha tocat en directe a les principals sales de La Havana; i el projecte de Rock llatí CLAVE de SUR, amb qui ha enregistrat el primer disc del conjunt. Adam Kauf ha actuat a la televisió amb diferents agrupacions tant a Cuba (Cubavisión, TeleRebelde) com a Espanya (BTV, CityTV).
EQUIP DOCENT Els millors professionals del món artístic disponibles per a tu
NÚRIA GARRIGA Núria Garriga és professora de piano, guitarra i llenguatge, a l’hora que també dirigeix l’escola. Va començar els seus estudis de piano i llenguatge a l'edat de 4 anys amb la seva mare, que també era pianista, a l'escola Maria Canals. Va fer el seu primer exàmen davant d'un jurat als 6 anys, obtenint el seu primer excel·lent. Als 17 anys finalitza els seus estudis de piano de grau professional, llenguatge, harmonia, acústica, anàlisi musical i música de cambra, i entra al Conservatori Superior del Liceu on cursa estudis de piano amb el mestre Cecilio Tieles, anàlisi musical i harmonia amb Víctor Soler i música de cambra amb Evelio Tieles. A l'edat de 12 anys comença els seus estudis de guitarra clàssica amb la concertista de guitarra Renata Tarragó, qui la presenta al concert de Benicàssim com a una de les seves millors alumnes. Als 15 anys guanya el segon premi de guitarra al Concurs Internacional de Música Maria Canals. Obté el títol professional amb el mestre i catedràtic de guitarra J. F. Garrido i pedagogia de la guitarra. Rep classes pedagògiques d'interpretació de música contemporània amb el guitarrista i compositor Jaume Torrent i finalitza els cursos superiors amb el professor i concertista de guitarra Guillem Pérez Quer. Va cursar quatre cursos d'història de l'art, de la cultura i estètica universal amb la professora de la Universitat Autònoma i del Conservatori Superior del Liceu Montserrat Garriga, obtenint la qualificació d'excel·lent. Estudia composició, contrapunt i direcció d'orquestra amb el professor David López, interpretació i composició amb Carles Guinovart, pedagogia pianística amb Benjamí Santacana, tècnica pianística amb Jean Pierre i anàlisi musical.
MARINA CASTILLO La Marina Castillo és professora de piano i de sensibilització i iniciació a la música per a aquells alumnes més petits de l’escola. Ja compta amb experiència docent amb nens de 3 anys. Va ser alumna de l’Escola de Música Núria Garriga, quan la pròpia Núria Garriga la va preparar per a la realització de les proves d’accés a 5è de Grau Professional de piano al Conservatori Superior de Música El Liceu. Actualment compta amb el títol de Grau Professional i es prepara per a realitzar les proves d’accés al Grau Superior. Al Conservatori va cursar estudis de piano amb el professor Benjamí Santacana, harmonia i anàlisi amb Víctor Solé, música de cambra amb Mari Carmen García, cor amb Ricard Oliver, educació corporal amb Anna Ollet, acompanyament amb Francesc Gener i introducció al jazz amb Paco Salas. De fet, el seu segon instrument és el saxo, del qual compta amb el Grau Bàsic d’aquest instrument i completa perfectament els seus estudis de clàssic de piano. A més dels estudis musicals, és llicenciada en Filologia Catalana i Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona.
NOELIA ANDRÉS La Noelia Andrés és la professora de cant, vocal coaching i coral. Posseeix una àmplia experiència en la docència del cant i de la tècnica vocal, doblatge i creació de personatges amb la veu. A la seva vegada, la seva formació musical travessa diversos àmbits i escoles reconegudes. S’ha format en cant clàssic a la Masa Coral de Madrid i al Taller de Músics (UPC) de Barcelona, així com també va cursar la Titulació Superior de Música per Impartir Docència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Altres camps d’educació musical inclouen l’improvització vocal, jazz, voice craft, patologies i diagnòstic de la veu, lesions dels plegaments vocals, reeducació de la veu, logopedia, personatges de veu i dicció per al doblatge. Tots aquests coneixements tan amplis i exhaustius són els que la Noelia ensenya als seus alumnes amb la seva vocació com a docent. La seva carrera a l’escena musical també passa per actuacions al Palau de la Música, al Festival de Jazz de València o l’Escola de Doblatge de Barcelona.
NATALIYA KUZNETSOVA La Nataliya Kuznetsova ve directament des de Rússia per a convertir-se en la professora de violí de l’escola. També está especialitzada en llenguatge musical, saxofon i piano. Compta amb més de 20 anys d’experiència a les aules com a professora de música, una autèntica vocació docent. La seva formació musical passa per l’universitat, en escoles de gran prestigi internacional i amb professors reconeguts i guardonats amb nombrosos premis de música. Va finalitzar els seus estudis de Tècnica de les Ensenyances Professionals de Música en l’especialitat de Violi, cursats al Conservatori de Música Sergéy Rachmaninov de Tambov (Rússia), i posteriorment va cursar el Títol Superior de Música, especialitat de Pedagogia a l’Universitat Estatal de G. Derzhavin de Tambov (Rússia). Complementari a la seva formació, també ha cursat estudis especialitzats d’Improvització com a Sistema Pedagògic al Conservatori Superior de Música de Castilla y León, i la Formació de Professorat al Conservatori Superior de Música del Liceu. En aquest camí formatiu, ha coincidit amb professors de la talla de, entre altres, Dagmara Ivanova (People’s Artists of Soviet Union), Alexey Bruni (guanyadror del Paganini and Thibaud International Violin Competition), Pavel Vernikov (guanyador del Concurs Internacional de Múnich i gran premi Vittorio Gui de Florencia), Corrado Bolsi (professor del Conservatori Real de Bèlgica i director del Departament de Corda del Conservatori Superior del Liceu), o Svetlana Makarova (professora de l’Haute École de la Musique de Lausanne). Durant els seus anys de contínua formació com a músic i professora, ha sigut membre de múltiples formacions orquestrals i musicals a Rússia, Alemanya i Espanya, i ha sigut professora particular i en diversos centres formatius especialitzant-se en cursos d’Iniciació a la Música. Tal és així, que la Nataliya ha desenvolupat un mètode propi patentat d’ensenyança del llenguatge musical per nens, on combina diverses tècniques pedagògiques amb noves tecnologies. A la seva llarga trajectòria musical, se li suma el seu Primer Premi al Concurs de Corda del Conservatori de Música Sergéy Rachmaninov de Tambov, Rússia.
TONI CATALÀ En Toni Català és professor de guitarra clàssica i elèctrica. Els seus inicis amb el món de la música comencen als 6 anys a la Casa de Cultura de Sant Cugat, on comença amb el taller musical “Triangle”, a càrrec del professor Martí Marín. Segueix els seus estudis musicals a l’Escola Municipal Victòria dels Àngels, on comença a cursar guitarra clàssica amb l’edat de 9 anys. Al cap de 3 anys, el seu padrí li regala una guitarra elèctrica i un amplificador, i passa a cursar estudis de guitarra elèctrica a l’Espai Jove de la Casa de Cultura de Sant Cugat, amb el professor Eduard Jordan. Els anys posteriors va continuar autodidàcticament fins a reprendre les classes amb els professors Oriol Saltor i Pep Lluís Guardiola. Al 2005 obté el títol de Grau Professional de Guitarra a l’Aula de Jazz i Música Moderna al Conservatori Liceu. Durant la seva formació al conservatori, va tenir els professors Miguel Pino, David Muñoz (Gnaposs, Els Pets), Bartolomeo Barenghi, Dave Mitchell i Pep Mateu, entre d’altres. Entre els seus estils més influents, destaquen el Rock, el Metal progressiu, el Jazz i el Latino. Ha sigut membre de diverses bandes, destacant Bromuro, una formació pròpia de Heavy Metal, Apollo Flytrap, Zed Neroid, el grup de versions Los Mejores, ABBA Revival i Boney M (amb els cantants originals). Actualment toca a El Toubab (Jaume Blanc). Des del 2013 és productor musical a l’estudi de gravació SOIART, conjuntament amb l’enginyer de so Marc Solà, i Jordi Fernàndez, on realitza produccions musicals com a guitarrista de sessió i tècnic de so per a vàries formacions musicals, entre les quals destaquen David Sánchez y los Reparadores (àlbum Golpes, 2015) i El Toubab (Sonido de Monedas, 2015; Vivir la Vida, 2018). Per altra banda, també produeix maquetes i discs d’estudi per a bandes i artistes de caire nacional.
ELOI RASO L’Eloi Raso és el professor de baix de la secció Escola de Rock Sunday Mood. Compta amb una extensa formació musical en baix, interpretació i composició a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori Superior del Liceu. S’ha format de la mà de reconeguts professionals del món de la música com Marc Copland, John Abercrombie, Tigran Hamasyan, Ignasi Zamora, David Mengual, Marco Mezquida, Chucho Valdés, Giulia Valle, Bela Fleck, Llibert Fortuny o Jaume Llombart.  Abans d’accedir als estudis superiors, va començar la seva carrera formativa a la nostra Escola de Música Núria Garriga, el que suposa un orgull per al nostre centre poder veure com progressen els nostres alumes. A la mateixa vegada que estudia, comença també la seva carrera professional, convertint- se en el baixista del cantautor català Roger Margarit. Posteriorment, comença a liderar projectes personals, com el duet amb la pianista mexicana Itzel Ramos o la banda The Angry Spirits, de la qual n’és el líder i compositor. El projecte més ambiciós és l’agrupació Arthodeel Ahmadaseel, on és el baixisa, una formació que defensa una fusió de diversos estils musicals europeus amb el folklore de Síria. La seva vocació com a docent comença al 2013, i durant aquest periode ha impartir classes de piano, solfeig, teoria musical, cant coral, sensibilització i baix.